Velkommen til min rejsedagbog

Velkommen til min rejsedagbog

Backpacker er ikke en beskyttet titel. I princippet kan alle pakke rygsækken og tage afsted. Men ikke alle gør det, og det er for mig uforståeligt. Backpacking er en fri og unik måde at se verden på; med budgetvenlig kost og logi har man mulighed for at se mange fantastiske steder på kort tid – eller man kan pakke tasken ud for en stund og fordybe sig i et område. Kort fortalt er det kun budget og fantasi, der sætter grænser for en backpackers rejse.

Hvem er jeg – og hvad pokker ved jeg egentlig om det der backpacking?

78c04162-2d23-49bf-b8c9-f3ee1b5906b0

Jeg er nummer tre af en søskendeflok på fire. Og lige som mange andre unge har vi alle fire taget et såkaldt sabbatår efter gymnasiet for at kunne udforske verden med en taske på ryggen.

Jeg fulgte i mine storesøstres fodspor og rejste i 2013 med en veninde til Australien, New Zealand og Asien. Efter et halvt års tid med fantastiske oplevelser tog min veninde som planlagt hjem, mens jeg forlængede rejsen med yderligere to måneder i Nepal, hvor jeg arbejdede frivilligt på et børnehjem.

På min otte måneder lange backpackerrejse blev jeg ramt af en berygtet og uhelbredelig sygdom; rejsefeberen. For det er sandt, hvad de siger. Man stilles ikke tilfreds med kun én tur som backpacker. Mere vil have mere, og allerede inden du kommer hjem, har du den næste rejse i tankerne. Sådan har jeg i hvertfald haft det. Og derfor er det sidenhen blevet til fem uger i Afrika og en måned i Østeuropa. Men jeg er langt fra færdig.

9917801a-0293-47f6-83b9-a9e12e04240f 97e51bf4-0931-49dc-a464-8bd00f5870ea

Følg mig på min rejse gennem Sydamerika
Nu går turen til Sydamerika, hvor jeg i tre måneder og på egen hånd vil rejse rundt i otte forskellige lande. Og du kan komme med. Jeg har nemlig i sinde at dele mine rejseoplevelser – og forhåbentlig vil det inspirere og lede til egne rejseoplevelser.

God fornøjelse.

Du kan også følge mig på Instagram, hvor jeg jævnligt lægger stories op fra min tur.

1

  • Signe Andersen

    Det bliver så vildt og fantastisk søs. Glæder os så meget til at følge dig på endnu et spændende eventyr 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min rejsedagbog